Monitaiturikilpailun säännöt!

Kilpailun säännöt;

1 § Kilpailijat laulavat kukin 4 laulua,vapaavalintaiset Valssi,Tango,Humppa ja Iskelmä. Kappaleet valitaan Ääneseudun Karaokeyhdistyksen listoilta. Karsinnassa,Semifinaalissa ja finaalissa oltava eri kappaleet.

2 § Tuomaristo on erittäin tarkkana sen suhteen että laulettavat kappaleet ovat selkeästi kyseiseen kategoriaan sopivat.

3 § kilpailussa on kaikkiaan viisi alkukarsintaa, 12 laulajaa karsinta. Jokaisessa karsinnasta neljä parasta jatkoon.Lauletaan kaksi laulua kerrallaan Valssi ja Tango, ja Toisella kieroksella Humppa ja Iskelmä.

4 § Tuomarit antavat pisteitä 1-5 myös puolikkaat ovat käytössä.Pienin annettava pistemäärä on 1 ja suurin 5.Puolikkaita annetaan noissa väleissä.

5 § Tuomarit huomioivat erityisen tarkasti sävel-ja rytmitarkkuutta.Myöskin tulkintaan ja lavakarismaan kiinnitetään huomiota.Sanojen seuraamisesta Tv ruudusta ei rankaista kovin rankasti!

6 § Semifinaalissa mukana kaikkiaan 20 laulajaa, joista 10 parasta pisteiden perusteella finaaliin.

7 § Kilpailuun on osallistumismaksu 10 euroa osallistuja. Maksu kerätään karsintojen yhteyhdessä. Alaikäraja kilpailuun on 18 vuotta. Edellisen vuoden voittaja ei saa osallistua kilpailuun.

HUOM! Kilpailun järjestäjät varaavat itselleen oikeuden järjestää tarvittaessa lisäkarsintoja 1-2. Suuren osallistuja halukkuuden vuoksi! Tällöin myös semifinaali valittavien määrä kasvaa.