kuinka luot tunnuksen

1. Aloita painamalla luo tunnukset
2. Päädyt rekisteröitymislomakeeseen. Kirjoita etunimesi kohtaan etunimi. Kirjoita sukunimesi kohtaan sukunimi. Keksi vapaavalintainen käyttäjätunnus tällä kirjaudut sisään. Kirjoita sähköpostiosoitteesi kohtaan sähköposti. Keksi salasana ja kirjoita se kohtaan salasana. Kirjoita salasanasi uudestaan. Syötä turvasana tällä varmistamme että olet yhdistyksen jäsen. lomakkeen täytön jälkeen paina lähetä.
jos rekisteröinti onnistuu näet seuraavan sanoman
Jos rekisteröinti onnistuu saat sähköpostiisi vahvistuksen. Mikäli viestiä ei näy tarkista roskaposti

Seuraavaksi kirjaudu sisään.

Kirjaudu sisään klikkaamalla lukon kuvaa. Voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksella tai sähköpostilla. Jos unohdit salasanan klikkaa unohditko salasanasi?
Jos kirjautuminen onnistui avautuu tämä näkymä. Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa paina liity ryhmään.

Unohtuneen salasanan palautus

Aloita klikkaamalla Unohditko salasanasi?
Syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostisi kenttään ja paina reset my password
saat sähköpostiisi linkin jota painamalla voit vaihtaa salasanan. Jos linkkiä ei näy tarkasta roskaposti kansio