Kilpailut

Karaoken harrastaminen on mukavaa yhdessäoloa hyvässä seurassa.Harrastajien määrän lisääntyessä on myös erinlaiset karaokekilpailut tulleet osaksi karaoke harrastusta. Yhdistyksemme jäsenet ovatkin ahkerasti mukana myös kilpailutoiminnassa. Aktiivinen harrastaminen ja kerhoillat näkyvät myös menestyksessä. Olemmekin voittaneet joukkukekaraoken(karaokeyhdistysten) SM-kilpailut jo kolmena vuotena peräkkäin. Perinteisesti voittava joukkue on järjestänyt seuraavan vuoden kilpailut,paikkana Äänekoskella on toiminut tanssiväen suosikki ravintola Kartanokievari Hietamalla. Menestystä yksilötasolla on tullut myös muissa kilpailuissa.

Vuoden 2010 Hyvinkään voitokas joukkue: Kaija,Juha,Pekka sekä Milla.

2011
Vuoden 2011 kolme parasta joukkuetta, keskellä yhdistyksen voittaja joukkue, Lars, Marjut, Taisto ja Titta, vasemmalla kolmanneksi tullut yhdistyksen joukkue
Vuoden 2012 voittajat, Mika, Teija, Henna ja Timo.